Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ حسن حبیبی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت، با قدردانی از همراهی مردم در کنترل ویروس کرونا در گیلان اظهار کرد: بعد از شیوع کرونا کشورهایی که داعیه تمدنی و قدرت جهانی داشته‌اند، در کنترل این ویروس ناکارآمد بوده و کشوری مثل ایران با شدیدترین تحریم‌ها، در افق کار و کنترل کرونا خوش درخشیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به کاهش 80 درصدی مرگ‌ومیر ناشی از ویروس کرونا در کشور گفت: یکی از اهداف وزارت بهداشت، سپاه پاسداران و بسیج مردمی فاز اول طرح شهید سلیمانی به‌صورت محله محور و با هدف کنترل اپیدمی کووید ۱۹ از ۲۰ آبان ماه ۹۹ آغاز گرچه هدف ۴۰ درصد کاهش مرگ میر ۵۰ درصد کاهش بستری بوده ولی در طی حدود دو ماه از شروع واقعی طرح توانست به بیش از ۸۰ درصد کاهش مرگ میر و بستری را کاهش دهد.

جانشین فرمانده سپاه قدس گیلان در بسیج اقشار یکی از مهم‌ترین اهداف در طرح غربالگری شهید سلیمانی را بیماریابی به‌موقع دانست و بیان کرد: بیماریابی و شناسایی زودهنگام مبتلایان راهکاری مهم در درمان به‌موقع و مؤثر ویروس کووید 19 بوده و طرح غربالگری شهید سلیمانی سبب می‌شود تا فرد مبتلا را پس از بهبود، به چرخه اجتماعی جامعه بازگشته و این امر به‌شدت از فرسودگی جامعه جلوگیری می‌نماید.

حبیبی از آغاز مرحله دوم طرح شهید حاج قاسم سلیمانی با عنوان طرح تقویت بیماریابی کرونا خبر داد و افزود: با توجه به نزدیک بودن به ایام نوروز و به جهت شرایط گردشگر پذیر بودن گیلان و از طرفی تهدیدات خیز جهش‌یافته این بیماری، مرحله دوم طرح غربالگری شهید حاج قاسم سلیمانی با عنوان طرح تقویت بیماریابی کرونا به مدت ۱۴ روز، از نیمه اسفندماه آغاز می‌شود.

وی عمده تفاوت در مرحله دوم طرح شهید سلیمانی به نسبت مرحله اول را استفاده از ظرفیت همه اقشار بسیج دانست و تصریح کرد: تمایز این طرح با طرح قبلی این است که علاوه بر تیم‌های محل محور، از ظرفیت همه اقشار و متخصصین بسیج در این طرح استفاده می‌شود و تمرکز این طرح در شهرستان‌ها و محلات که مشکل جدی‌تری دارند ازنظر بار اپیدمی کرونا انجام می‌شود.

جانشین فرمانده سپاه قدس گیلان در بسیج اقشار، با تأکید بر اینکه طرح غربالگری شهید سلیمانی هیچ تداخلی در برنامه‌های جاری وزارت بهداشت ایجاد نمی‌کند، تصریح کرد: هدف اصلی این طرح بیماریابی، جداسازی حداکثری موارد مبتلا، مشکوک و محتمل کووید -۱۹ در کشور است، لذا این طرح نه تنها هیچ تداخلی در برنامه‌های جاری وزارت بهداشت و مدیریت اپیدمی کرونا ایجاد نمی‌کند، بلکه با پر کردن خلأهای مدیریت اپیدمی به‌خصوص در حوزه‌های حمایتی، در موارد بستری و مرگ و هم در هزینه‌ها صرفه‌جویی نمایند.

حبیبی با اذعان به اینکه رفع نقاط ضعف و اصلاحات لازم در طرح غربالگری شهید سلیمانی بار اپیدمی کرونا را کاهش می‌دهد، بیان کرد: در این مرحله نیاز به تجهیزات و امکانات زیادی نداشته و با تعامل وزارت بهداشت از نیروی‌های آموزش‌دیده بسیجی به حمایت‌های خیریه‌ها و سایر نیروهای داوطلب استفاده می‌شود.

به گفته جانشین فرمانده سپاه قدس گیلان در بسیج اقشار هدف اختصاصی طرح غربالگری شهید سلیمانی انجام تست آنتی‌ژنی سریع برای تمامی افراد شناسایی‌شده طی بیماریابی بوده و در این خصوص آموزش هشت هزار نفر از بسیجی‌های داوطلب در کنار کادر بهداشت انجام فعالیت می‌کنند.

انتهای پیام/۸۴۰۰۷

منبع: فارس

کلیدواژه: طرح غربالگری شهید سلیمانی مرحله دوم طرح وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۵۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان گیلان گفت :همزمان با گرامیداشت هفته مقام والای معلم ، نخستین بازرسی و پایش خانه‌های محیط زیست کشور با حضور رئیس گروه آموزش همگانی دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست کشور از استان گیلان آغاز شد.


حمزه عشوری گفت : خانه‌های محیط زیست یکی از بسترهای اصلی برای مردمی‌سازی فعالیت‌های این حوزه و فضایی برای گفتگو ، بحث و مطالبه گری است که منجر به افزایش دانش محیط زیستی مردم می شود و موجب حفاظت از محیط زیست می گردد.

وی افزود: در پایش‌های صورت گرفته که با حضور رعنا محمدی رئیس گروه آموزش همگانی دفتر مشارکت‌های مردمی سازمان و رئیس اداره آموزش و مشارکت‌های مردمی اداره کل حفاظت محیط زیست استان گیلان از خانه‌های محیط زیست شرق گیلان در شهرستان‌های لاهیجان، لنگرود ، رودسر و املش انجام گرفت،فعالیت‌ها و برنامه‌های اجرایی مدیران خانه‌های محیط زیست از ابتدای افتتاح تاکنون مورد بررسی و‌پایش قرار گرفت.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گیلان افزود : در این نظارت میدانی همچنین از امکانات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری و زیرساخت‌های ۵ خانه محیط زیست در استان گیلان بازدید گردید و با گروه‌های مخاطب برنامه‌ها ،گفتگو‌ و تبادل نظر صورت گرفت.

عشوری اظهار داشت : مهمترین مساله برای ایجاد خانه های محیط زیست، آموزش همگانی و شناخت حفاظت محیط زیست است تا برای انجام هر اقدامی، مردم به شناخت و آگاهی در این زمینه برسند.

وی افزود : خانه های محیط زیست کمک می کنند تا آحاد مختلف مردم در این خانه ها حضور یابند و برنامه های آموزشی را بصورت عمومی و تخصصی فرا بگیرند و  با فعالیت های زیست محیطی انجام گرفته بوسیله خادمین مردم در دولت  مطلع شوند.

لازم به ذکر است که در کشور حدود ۲۵۰۰ و در  استان گیلان ۲۲ خانه محیط زیست افتتاح و به بهره برداری رسیده است .

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۷۶ درصدی سد دیورش در شهرستان رودبار
  • افتتاح مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • کلنگ‌زنی ۶۰واحد مسکن مددجویی در چهارمحال و بختیاری توسط سپاه
  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین/ تراز تجاری مثبت ماند
  • اهدای پیراهن قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران به موزه دفاع مقدس استان کرمان
  • آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان
  • کاهش ۹ درصدی نرخ بیکاری در جامعه ایثارگری کشور
  • کاهش ۹ درصدی حوادث ناشی از کار در کشور