Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در مورد احتمال شروع زودهنگام موج دوم همه‌گیری کرونا در سیستان و بلوچستان هشدار داد. - اخبار استانها -

سیدمحمد هاشمی شهری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: بررسی‌های اپیدمیولوژیک و شواهد آماری نگران کننده است و احتمال شروع موج دوم همه‌گیری کرونا در سیستان و بلوچستان وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به اینکه در 24 ساعت گذشته تعداد موارد مثبت آزمایشگاهی کرونا در استان با 62 مورد افزایش به 13 هزار و 936 نفر رسید، افزود: اگر میزان استفاده از ماسک در فضاهای سربسته 70 درصد و یا بیشتر باشد و فاصله فیزیکی هم به همان میزان رعایت شود, شاهد تاثیر آن بر کنترل همه‌گیری خواهیم بود.

آخرین دستاوردهای تولید واکسن ایرانی کرونا/ ویروس کرونا روی 90 درصد مردم تأثیر چندانی ندارد!گزارش|موج‌سواری ویروس کرونا بر موج سوم و بی‌توجهی مردم/ بازگشت محدودیت‌ها در قمنرخ بیکاری روسیه سال 2021 به سطح قبل از بحران کرونا باز می‌گردد

وی اضافه کرد: استفاده از ماسک‌های پارچه‌ای در عین حال که باعث کاهش ابتلا می‌شود از لحاظ اقتصادی هم برای خانواده‌ها قابل تامین است. تولید و اهدا ماسک‌های پارچه‌ای مناسب همچنان یکی از مهمترین عرصه‌های حضور و فعالیت گروه‌های جهادی و خیران است.

هاشمی شهری تصریح کرد: از هموطنان درخواست می‌کنم همچنان پایبندی خود به دستورالعمل‌های بهداشتی را ادامه دهند، از مسافرت‌های غیرضروری خودداری کنند و میهمانی‌های خانوادگی که معمولاً افراد بدون ماسک در آن شرکت می‌کنند را  برگزار نکنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: با وجود فعالیت مستمر بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، پیشگیری همچنان مهمترین کاری است که باید انجام دهیم. هم استانی‌ها می‌توانند از سامانه اینترنتی به نشانی salamat.gov.ir و  سامانه تلفنی 4030 برای دریافت مشاوره و غربالگری غیرحضوری استفاده کنند.

وی افزود: علاوه بر غربالگری‌های غیرحضوری، 11 مرکز غربالگری حضوری هم در منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان فعال است و تاکنون بیش از 70 هزار نفر از هم‌استانی‌ها از خدمات این مراکز استفاده کرده‌اند.

هاشمی شهری گفت: با توجه به تجربه موفق مراکز غربالگری حضوری در شناسایی موارد مثبت کرونا و کاهش مراجعات غیر‌ضروری مردم به بیمارستان‌ها، آماده هستیم تا در صورت نیاز  دو مرکز غربالگری دیگر نیز به این مجموعه اضافه کنیم. 

انتهای پیام/392/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا سیستان و بلوچستان ویروس کرونا سیستان و بلوچستان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۷۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنایه معنادار نماینده زاهدان به مولانا عبدالحمید /مردم نگران هستند/علت حملات تروریستی چندماه اخیر چیست؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فداحسین مالکی نماینده زاهدان عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، در پاسخ به این سوال که در مدت اخیر استان سیستان و بلوچستان مورد حملات تروریستی قرار گرفته و شاهد شهادت چندین نیرو بودیم. مهم‌ترین عوامل این حوادث از نظر شما چیست، گفت: استان سیستان و بلوچستان استانی است که با دو کشور که خودشان به گونه‌ای مشکلات خاص خودشان را دارند هم مرز است. از مسیر دریا با کشورهای حوزه خلیج فارس هم مرز مشترک دارد. طی سفری که با هیأت‌های مختلف به پاکستان داشتیم، ارزیابی مان‌ این بود که باید با مقامات پاکستانی نسبت به مرز مشترکی که داریم اقدامات و عملیات مشترکی انجام دهیم. چون همان‌ اندازه که ما آسیب می‌بینیم، آن آسیب در پاکستان هم وجود دارد.

وی در گفتگو با ایلنا، افزود: اما با این وجود سیستان و بلوچستان مؤلفه‌های مختلفی دارد؛ یکی‌ از آنها مرز است. دیگری کشورهای همسایه است که باید عملیات مشترک در آن صورت بگیرد. دوم این است که دولت باید نگاه استراتژیک به این منطقه داشته باشد و از نظر امکانات، تجهیزات و توسعه استان‌ها اقداماتی انجام دهد. طبق تعاریفی که مقامات ارشد نظام و خودمان از سیستان و بلوچستان داریم این است که توسعه این استان باید در اولویت اول قرار بگیرد که این موضوع می‌تواند در امنیت استان تأثیرگذار باشد.

مالکی تصریح کرد: نکته بعدی آنکه ما حتما باید به کمبودها و تنگناهایی که نیروهای امنیتی فراجا و مرزبانان عزیز ما در استان دارند توجه کنیم. اگر الان شرایط فعلی استان را بخواهید بدانید، شرایط خوبی نیست. مردم نگران هستند. علاوه بر اینکه مردم نگران امنیت هستند، احساس ‌عدم امنیت بیشتر مردم را زجر می‌دهد. در طول یک ماه حدود ۲۸-۲۹ نفر فقط در حوزه سیستان شهید دادیم و در حوزه بلوچستان هم همین‌طور،‌ تعدادی شهید دادیم. از این بابت حتما باید این اقدام صورت گیرد.

وی گفت: از طرفی انتظار ما از بزرگان، نخبگان استان و کسانی که در شمال و جنوب استان تریبون در دست دارند این است که به گونه‌ای حرکت نکنند که امنیت، وحدت و همدلی مردم زیرسوال برود و آسیب ببیند. چون همیشه مردمان جنوب و شمال استان، شیعه و سنی سال‌ها در کنار هم بوده و کنار هم زندگی کردند و این الفت و برادری نباید زیرسوال برود، خواسته ما هم این است وحدت ملی در آنجا تقویت شود. بنابراین این مسئله می‌تواند برای ایجاد امنیت پایدار تأثیر داشته باشد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902283

دیگر خبرها

  • هوای سیستان بارانی شد + فیلم
  • ورود عمره گزاران دو استان به فرودگاه بین المللی زاهدان
  • سیستان بارانی شد
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • آزمون حفظ قرآن در سیستان و بلوچستان برگزار شد
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • کنایه معنادار نماینده زاهدان به مولانا عبدالحمید /مردم نگران هستند/علت حملات تروریستی چندماه اخیر چیست؟
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • نشست اقتصادی ایران و افغانستان در زاهدان
  • کشف ۱۰۰ میلیارد اخلال در نظام اقتصادی در زاهدان