Web Analytics Made Easy - Statcounter

سارا شاه آبادی گفت: ۹۸ درصد از جامعه هدف در مرحله دوم طرح بسیج ملی مقابله با کرونا غربالگری شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سارا شاه آبادی در گفتگو با  خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد، اظهار داشت: با توجه به شیوع ویروس کرونا غربالگری تلفنی خانوار و جمعیت تاکنون در دو مرحله انجام شده که مرحله نخست از ۱۴ اسفند تا نیمه فروردین ماه با غربالگری بیش از ۵۹۴ هزار و ۹۳۰ خانواده معادل ۹۴ درصد خانوارها و یک میلیون و ۷۲۹ هزار و ۹۲۰ نفر معادل ۹۵ درصد جمعیت انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در مرحله نخست این غربالگری یک میلیون و ۷۱۸ هزار و ۷۹۰ نفر فاقد مشکل، ۹۴۱۱ نفر نیازمند مراقبت در منزل و یک هزار و ۷۱۶ نفر نیازمند ارجاع به مراکز ۱۶ ساعته بودند.

مدیر گروه بیماری‌های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: مرحله دوم این غربالگری نیز از پانزدهم فروردین ماه با اولویت جمعیت هدف بالای ۱۵ سال برای یک میلیون و ۴۱۹ هزار و ۷۸۴ نفر معادل ۹۸ درصد جمعیت انجام شد.

شاه آبادی گفت: در مرحله دوم نیز یک میلیون و ۳۵۰ هزار و ۴۲۱ نفر فاقد مشکل، ۹۰۵۴ نفر نیازمند مراقبت در منزل و ۱۹ هزار و ۱۱۵ نفر نیازمند ارجاع به مراکز ۱۶ ساعته بودند.

این مسئول خاطر نشان کرد: در حال حاضر غربالگری مرحله دوم رو به اتمام است و مرحله سوم نیز با تاکید بر افراد بالای ۶۰ سال دارای بیماری‌های زمینه‌ای به زودی و با اعلام وزارت بهداشت اجرا خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: اگر مردم پروتکل‌های بهداشتی نظیر زدن ماسک در بیرون از منزل، شستشوی مکرر دست‌ها و پرهیز از ترددهای غیرضروری رعایت کنند شاهد سیر نزولی بیماری خواهیم بود.

مدیر گروه بیماری‌های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: آبریزش بینی، عطسه، تب و لرز و علائم گوارشی جدیدترین علائم ابتلاء به ویروس کرونا بوده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: نفر نیازمند یک میلیون مرحله دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۰۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار

برای نخستین بار مرکز درمانی بیماری تالاسمی یا کم خونی در ولایت ننگرهار فعالیت خود را آغاز نمود. 

در مراسم افتتاح این مرکز درمانی دکتر محمد حسن غیاثی معین پلان و پالیسی وزارت صحت عامه افغانستان از راه اندازی این مرکز درمانی استقبال نموده و گفت: با تامین امنیت، زمینه خوبی برای سرمایه گذاری در کشور فراهم شده است.

وی از جانب وزارت صحت عامه به مسئولان این مرکز درمانی وعده همکاری داد.

مولوی امین الله شریف رئیس صحت عامه ولایت ننگرهار در حالی که خون خود را به این مرکز درمانی هدیه نمود از جوانان خواست تا برای نجات زندگی کودکان مبتلا به بیماری تالاسمی به صورت رایگان به این مرکز درمانی خون هدیه نمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • یک درصد آسیب های اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • انجام چهار عملیات مردم یاری توسط بالگرد‌های پایگاه هوانیروز
  • یک درصد آسیب‌های اجتماعی رفتار‌های «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • انجام ۴ عملیات مردم‌یاری پایگاه هوانیروز کرمانشاه طی هفته گذشته
  • یک درصد آسیبهای اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • نظارت دامپزشکی کرمان بر کارخانجات شیر و مراکز عرضه شیر خام
  • افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار