Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@11:14:01 GMT

۳۸ میلیون ایرانی در مرحله دوم غربالگری کرونا بررسی شدند

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۹۳۷۰۴

۳۸ میلیون ایرانی در مرحله دوم غربالگری کرونا بررسی شدند

ایرج حریرچی روز دوشنبه در هفتمین برنامه تبادل تجربیات علم و فناوری (استپ) که در مرکز نوآوری ویکست برگزار شد، اظهار داشت: غربالگری سبب شد تعداد بیشتری از موارد ابتلای به کرونا شناسایی شوند.

وی با اشاره به اینکه این مرحله شامل کودکان کمتر از ۱۵ سال  نمی شود، ادامه داد: تاکنون حدود ۸۰ درصد کسانی که شناسایی شدند، بدون علامت یا کم علامت بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 این افراد هم به مراکز درمانی مراجعه نکرده اند و ما در غربالگری آنها را شناسایی کردیم.

معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: غربالگری و بیماریابی کرونا در سطح جامعه انجام شده و در مرحله اول از کل جمعیت کشور با ۷۸ میلیون نفر تماس گرفته شده و علائم آنها را چک کردند.

حریرچی ادامه داد: اگر این افراد علائم بالینی بیماری کرونا مانند تب، سرفه یا مجاورت نزدیک با مبتلایان داشتند، به مراکز درمانی دعوت می شدند تا در صورت ابتلا اقدامات درمانی انجام شود.  

وی اقدامات شبکه بهداشتی درمانی کشور را ارزشمند دانست و گفت: شبکه بهداشتی درمانی بسیار وسیعی در کشور داریم که در روستا ها حدود ۹۸ درصد و در شهرها ۹۳ مردم را تحت پوشش دارند.

ونتیلاتور هم جزو محصولات صادراتی ایران شد

وی به صادرات برخی از محصولات مرتبط با بیماری کرونا اشاره کرد و گفت: دستگاه ونتیلاتور هم جز محصولات صادراتی ایران شده است. کمبود این دستگاه مشکل برخی از کشورها است و ما هم به صادرکنندگان این محصول پیوستیم.

حریرچی ادامه داد: با توجه به اینکه برخی کشورها مانع انتقال، خریدهایی خارجی ما اعم از ماسک و لباس های مخصوص به کشور شدند، بسیار زود به سمت خودکفایی در زمینه ماسک و تجهیزات کرونا حرکت کردیم.

معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان داشت: در زمینه تهیه ماسک و تجهیزات مقابله ای بیماری کرونا تا حدودی وارد کننده بودیم که با همت همگان در عرض ۴۰ روز به خودکفایی در این زمینه رسیدیم.

وی با اشاره به اینکه حدود سه هفته است که مجوز صادرات را صادر داریم و این محصولات از ایران به کشورهای دیگر صادر می شود، گفت: دستگاه ونتیلاتور هم جزو محصولات صادراتی ایران است. برخی از کشور در زمینه دسترسی به این دستگاه مشکل دارند و ما در شرایط تحریم، صادرکننده ونتیلاتور هم هستیم.

حریرچی تاکید کرد: نیاز داخل کشور از این لحاظ رفع شده است و مازاد محصولات را به خارج از کشور صادر می کنیم.

برچسب‌ها کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ایرج حریرچی پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ایرج حریرچی کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ایرج حریرچی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۳۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم این کشورها کُشته مُرده بستنی ایرانی هستند

محمدجواد شکری، از فعالان صنعت تولید و تجارت بستنی می‌گوید: «بسیاری از شرکت‌های تولیدکننده ایرانی به کشور‌های همسایه صادرات بستنی دارند که بیشتر به عراق و کشور‌های حوزه خلیج‌فارس مانند عمان و کویت و امارات، به‌ویژه شهر دوبی است.»

«در ایران روزانه حدود هزار و ۲۰۰تن بستنی مصرف می‌شود که از این میزان حدود هزار تن از سوی شرکت‌های صنعتی و ۲۰۰تن هم از سوی کارگاه‌ها و بستنی‌سازی‌های سنتی تولید می‌شود.» اینها را محمدجواد شکری، از فعالان صنعت تولید و تجارت بستنی در ایران در مورد آمار تولید و صادرات بستنی در کشور می‌گوید. اما مهم‌تر از بستنی‌هایی که مصرف داخلی دارند، لژیونر‌ها و صادراتی‌ها هستند؛ بستنی‌هایی که با برند ایرانی شهرت جهانی کسب کرده و دل مشتری‌ها را به‌دست آورده‌اند.

شکری در مورد صادرات بستنی می‌گوید: «بسیاری از شرکت‌های تولیدکننده ایرانی به کشور‌های همسایه صادرات بستنی دارند؛ صادراتی که رکورد ۴۰۰تن بستنی در روز را به دست‌آورده است؛ بستنی‌هایی که بیشتر به عراق و کشور‌های حوزه خلیج‌فارس مانند عمان و کویت و امارات به‌ویژه شهر دوبی می‌رسند. علاوه بر حوزه خلیج‌فارس، بستنی‌های ایرانی به کشور‌های آذربایجان، گرجستان، قزاقستان، قرقیزستان و ازبکستان و حتی کشور‌های آفریقایی مانند لیبی هم صادر می‌شود و صادرکنندگان نیم‌نگاهی هم به بازار چین دارند.»

مردم جهان بستنی ایرانی را با چه طعم‌هایی دوست دارند؟

شکری با بیان اینکه صادرات بستنی ایرانی به کشور‌های دیگر با توجه به فرهنگ و ذائقه هر کشوری و با بسته‌بندی‌های مختص هر منطقه انجام می‌شود، می‌گوید: «چینی‌ها مزه‌های ایرانی مانند رز، گلاب و زعفران را خیلی دوست دارند و کشور‌های همسایه شمال ایران طعم زردآلو را می‌پسندند.»

این فعال صنعت تولید و تجارت بستنی با بیان اینکه بستنی ایران حتی به آمریکا و کانادا هم صادرات می‌شود، می‌گوید: «هرچند صادرات ما به این کشور‌ها محدود به ایرانیان ساکن در آنجا می‌شود، اما در شهر‌هایی مانند تورنتو عرضه بستنی ایرانی به جز فروشگاه‌های ایرانی به فروشگاه‌های غیرایرانی هم رسیده، ضمن اینکه به‌دنبال توسعه صادرات بستنی به آمریکا هم هستیم.»

بستنی زعفرانی ابتکار ایرانی

بستنی از فرنگ به ایران رسید. ناصرالدین‌شاه قاجار در سفر به فرانسه بعد از خوردن بستنی میوه‌ای فرانسوی، عاشق این دسر جذاب شد و به خدم‌وحشم خود دستور داد طرز تهیه آن را از فرانسوی‌ها بگیرند و به ایران بیاورند و اینگونه شد که پای بستنی به ایران باز شد. نخستین کسی که در تهران بستنی درست کرد «ممد ریش» نامی بود که با چرخ دوره‌گردی‌اش روانه کوچه و بازار می‌شد و بستنی می‌فروخت. پس از او، اکبر مشتی (مشدی) به بستنی رنگ و بوی ایرانی داد و بستنی زعفرانی تولید کرد. طعم این بستنی آنقدر خاص و خوب بود که خیلی زود در میان ایرانیان و جهانیان محبوب شد. اواخر دهه۴۰ شمسی، دستگاه‌های بستنی‌سازی وارد ایران شدند و بستنی در طعم‌ها و برند‌های مختلف عرضه شد.

منبع: همشهری آنلاین

tags # اخبار اجتماعی سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • جنبش‌های سده‌های دوم و سوم هجری بیش‌تر تقابل ایرانی – ایرانی بود نه ایرانی - عربی
  • هیات تجاری نروژی از ظرفیت‌های تولیدی و صنعتی استان زنجان بازدید کرد
  • فرصت توسعه صادرات محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی به ترکمنستان
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • خروجی اکسپو فرصتی برای پیگیری قراردادهای تجاری مناسب بین کشورهاست
  • مردم این کشورها کُشته مُرده بستنی ایرانی هستند
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است