Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: با مشارکت مردم غربالگری خوبی در کشور انجام شد و ظرف یک ماه ۷۸ میلیون نفر غربالگری شدند و در مرحله دوم این رقم به مرز ۳۲ میلیون نفر رسیده است. به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت در ارتباط زنده تلویزیونی به ارائه گزارشی درباره وضعیت شیوع کرونا در کشور پرداخت و گفت: یکی از اقدامات خوب پس از مرحله طوفانی کرونا در کشور دو اتفاق مهم در کشور رخ داد که می‌توان مستند در مورد آن صحبت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رییسی گفت: مهم‌ترین اتفاق رعایت کردن مردم بود که اگر این رعایت کردن بهداشت و افزایش سواد سلامت اتفاق نمی‌افتاد توفیقی که در حال حاضر به دست آمده به دست نمی‌آمد، تمام مدل‌هایی که در سطح دنیا برای مبارزه با این بیماری وجود دارد متکی به سطح سوال سلامت افراد و همدلی و همکاری اجتماعی است.

وی افزود: در کشور ما همکاری خوب مردم برای رعایت فاصله‌گذاری فیزیکی و رعایت بهداشت فردی باعث شد که الگویی که در سطح کشور ما روی داد قابل توجه باشد و بررسی روند بیماری نشان داد که پس از رعایت مردم سیر بیماری نزولی شده است.

وی با اشاره به تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها گفت: روز‌های بی‌نظیری در سطح کشور تجربه کردیم به طوری که ۱۳ فروردین هیچ کدام از مردم بیرون نرفتند و ما نتیجه این اقدام را دیدیم، همچنین با مشارکت مردم غربالگری بی‌نظیری رخ داد و در ظرف یک ماه ۷۸ میلیون نفر غربالگری شدند و در مرحله دوم به مرز ۳۲ میلیون نفر رسیده است، این مرحله به بیماران زمینه‌ای و افراد آسیب‌پذیر متمرکز است، همچنین راه‌اندازی ۴۰۰ مرکز تست سرپایی باعث شد تا ورودی بیمارستان‌های ما به شدت کاهش پیدا کند.

معاون وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: افرادی که در مرحله اولیه پیدا و شناسایی شدند اگر پیدا نمی‌شدند ممکن بود پس از دو هفته با حال بد به بیمارستان مراجعه کنند همه این اتفاقات ممکن است برگشت پذیر باشد و اگر مردم بیماری را عادی شده فرض کنند بیماری به سرعت برمی‌گردد لذا نیاز است مردم در کنار مسوولین به توصیه‌های بهداشتی توجه کنند و رفته رفته اعلام کنیم که بیماری به اتمام رسیده است.

وی گفت: در استان خوزستان با مشکلات زیادی مواجهیم و به دلیل شیوع بیماری مجبور به تعطیلی برخی اماکن در شهر‌ها شدیم، این موضوع ممکن است برای سایر شهر‌ها رخ دهد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بهداشت کرونا کرونا ویروس میلیون نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۱۱۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تناسب جمعیت روستایی و شهری خراسان شمالی حفظ شود

ایسنا/خراسان شمالی رئیس مجمع مشورتی شورای اسلامی کلان شهرها و مراکز استان‌ها گفت: تناسب جمعیت ساکنان روستایی و شهری در خراسان شمالی بسیار مناسب است و انتظار می‌رود مسئولان بتوانند آن را حفظ کنند.

مهدی چمران ۱۳ اردیبهشت ماه در آیین نکوداشت روز ملی شوراهای اسلامی شهر و روستاهای استان که در شهرستان اسفراین برگزار شد، اظهار کرد: استانداران فرمانداران و بخشداران باید به مصوبات شوراها توجه کرده و آنها را به اجرا بگذارند. 

وی با بیان اینکه به دنبال ارتقای جایگاه واقعی شوراها در شهرها و روستاها هستیم، افزود: شوراها نماد اعتماد مردم هستند و در حال حاضر بیش از ۱۲۶ هزار نفر عضو شوراهای کشور به عنوان نمایندگان مردم امور مختلف را اجرایی می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه وظایف نمایندگان مجلس شورای اسلامی و نمایندگان شوراهای شهرها و روستاها باید از یکدیگر جدا باشد، تصریح کرد: به عنوان مثال اگر مردم مطالباتی همانند آسفالت و موضوعات شهری را دارند نباید از طریق نمایندگان مجلس اقدام کنند بلکه همه مسائل شهری باید با نظارت شوراهای شهرها به نتیجه برسد.

چمران بیان کرد: با تاسیس شوراهای اسلامی در کشور، کار وزارت کشور سبک‌تر شد چرا که نمی‌توانست همه شهرها را اداره کند و یا نظارت درست داشته باشد؛ لذا شوراهای اسلامی شهرها، نظارت واقعی و دائمی را با کمک مردم بر عملکرد مسئولان و هزینه‌کرد اعتبارات انجام می‌دهند.

رئیس مجمع مشورتی شورای اسلامی کلان شهرها و مراکز استان‌ها همچنین گفت: خراسان شمالی نسبت جمعیتی شهرنشین و روستانشین مناسبی دارد که مسئولان آن باید تلاش کنند این مزیت را حفظ کنند.

وی تاکید کرد: روستاها مولد هستند و کاهش جمعیت آنها سبب می‌شود با مشکلات تولید روبرو شویم.

به گفته چمران، مسئولان باید امکانات شهرها را در روستاها نیز ایجاد کنند تا روستاییان با بهره بردن از آنها بتوانند تولیدات خوب و درآمد مناسب داشته باشند و از مهاجرت به شهرها خودداری کنند.

منتخب مردم شهرستان اسفراین در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین از رتبه سی‌ام خراسان شمالی بین استان‌های کشور در تولید ناخالص انتقاد کرد.

هادی قوامی گفت: استان خراسان شمالی به رغم ظرفیت‌های بسیاری که در موضوعات گردشگری، تاریخی، کشاورزی، صنعتی و... دارد اما به دلیل کم توجهی به آن وضعیت مناسبی ندارد.

وی تاکید کرد: این استان دروازه ورودی مشهدالرضا است و با تمام ظرفیت‌هایی که دارد، همچنان محروم باقی مانده و باید اقدامی جهادی برای توسعه استان صورت گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • تناسب جمعیت روستایی و شهری خراسان شمالی حفظ شود
  • ثبت بالاترین رکورد جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۲ / کاهش ۴۱ درصدی کانون بیماری در واحدهای پرورشی
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • توضیحات وزیر بهداشت درمورد رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال
  • بهداشت حرفه ‌ای عمر مفید کارگران را افزایش می‌دهد
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد